Veeg schrobmachines

10 resultaten

Veeg schrobmachines

Veeg schrobmachines zijn de perfecte oplossing voor het onderhouden van een schone en veilige vloer. Je kunt ze gebruiken voor het schoonmaken van vloeren in (elke commerciële) openbare gebouwen of industriële bedrijven van een winkelcentrum tot een groot magazijn.

Voordelen van onze veegschrobmachines

Wat is een veegschrobmachine precies? Een veegschrobmachine is een “Vloerreinigingsmachine” die zowel de functies van zowel een veegmachine als een schrobmachine combineert. Dit betekent dat je in één arbeidsgang (met één enkele passage) kunt vegen en schrobben. Dat levert een aanzienlijke tijdsbesparing op.

Onze machines hebben krachtige borstels en vacuümsystemen die zelfs het meest hardnekkige vuil en afval aanpakken.

Onze machines zijn ontworpen met krachtige schrobmotoren met een hoog instelbare borsteldruk, zodat zelfs het meest hardnekkige vuil eenvoudig van de vloer kan worden verwijderd. Een sterke zuigturbine zorgt ervoor dat de vloer goed wordt droog gezogen zodat een schone en veilige vloer achterblijft.

De voordelen van het gebruik van een veegschrobmachine van Rentclean Machines:

  • Efficiëntie: Door twee processen te combineren, halveer je de schoonmaaktijd en bespaar je arbeidskosten.
  • Effectiviteit: Voorvegen is niet nodig, je kunt direct nat gaan schrobben en vegen in één arbeidsgang, daardoor voorkom je ronddwarrelend stof. Door de hogere borsteldruk en borsteltoeren wordt de vloer ook nog eens sneller en grondiger schoon. (Onze machines zorgen voor een grondige reiniging, waardoor jouw vloeren er brandschoon uitzien.)
  • Gebruiksgemak: Onze machines zijn overzichtelijk en eenvoudig te bedienen Daarnaast zijn ze zeer toegankelijk voor onderhoud en schoonmaak.
  • Duurzaamheid: Een enorm robuuste constructie met zwaar stalen chassis en RVS schrobdek en dweilmond zorgt ervoor dat ze jarenlang meegaan en tegen lagere gebruikskosten. Minder waterverbruik en een betere reiniging dragen ook bij aan een milieuvriendelijke schoonmaakoplossing.

Ontdek meer over onze schrobmachines en veegmachines en hoe deze jouw schoonmaakproces efficiënter maken.

Tomcat en Timberbline

Bij Rentclean Machines kun je terecht voor een breed assortiment veeg schrobmachines van Tomcat en Timberline. Ze kunnen allemaal worden uitgerust met het walsborstelsysteem, dat de vloer niet alleen schrobt, maar tegelijkertijd veegt. Hierdoor hoef je niet eerst voor te vegen, met een bezem of veegmachine, maar kun je direct gaan schrobben en vegen.

Je reinigt direct ‘’nat’’ en voorkomt hiermee dat het stof in de lucht gaat dwarrelen. Deze techniek wordt niet alleen op grotere veegschrobmachines toegepast, maar is ook al leverbaar op de loop schrobmachines van Tomcat en Timberline.

Veeg schrobmachines kopen, huren of leasen

Bij Rentclean Machines begrijpen we dat iedere vloer en iedere situatie unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele opties voor het kopen, huren of leasen van een schrob veegmachine. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke vloer schrobmachine of wil je voor langere termijn een oplossing, wij hebben de juiste machines beschikbaar.

Voor meer informatie over het huren van onze machines, kun je alles lezen over schrobmachines huren en veegmachines huren.

Neem contact op met onze specialisten voor deskundig advies.

Grote keuze, direct leverbaar

Wanneer je kiest voor Rentclean Machines, profiteer je van veel voordelen, onder andere:

  • Grote selectie: Wij bieden het meest uitgebreide assortiment aan veeg schrobmachines die geschikt zijn voor alle vloersoorten en toepassingen.
  • Direct leverbaar: Je hoeft niet te wachten; onze veeg schrobmachines zijn direct uit voorraad leverbaar. Is er even geen voorraad, dan zorgen wij voor overbrugging van de levertijd.
  • Deskundig advies: Ons team van experts staat klaar om jou persoonlijk op jouw locatie te adviseren over de beste keuze voor jouw situatie.
  • Service: Wij staan garant voor een uitstekende after-sales-service, zodat jouw machine altijd optimaal presteert.

We zijn toegewijd aan het leveren van topkwaliteit veeg schrobmachines die jouw schoonmaakprocessen naar een hoger niveau tillen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen met het creëren van een schone en veilige omgeving.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.