Rentclean Machines,
Tot 3 jaar garantie

Uitstekende garantievoorwaarden!

Met meer dan 25 jaar specialisme in veegmachines en schrobmachines kunnen wij goed bepalen welke machine in welke toepassing kan worden ingezet. Daarnaast kunnen wij goed beoordelen welke machines wij wel en niet op willen nemen in ons leveringsprogramma. Het doel is om onze relaties lange termijn tevredenheid te garanderen tegen zo laag mogelijke kosten. 

Onze machines zijn dan ook geselecteerd op belangrijke kernwaarden: Robuust, betrouwbaar, duurzaam en eenvoudig.

Dat resulteert in goede garantie.

3 jaar fabrieksgarantie op TomCat en Timberline

TomCat en Timberline geven tot drie jaar (gelimiteerde) fabrieksgarantie op door ons geleverde machines. Uitzonderingen zijn slijtdelen, storingen te wijten aan schades, onkundig gebruik en gebrekkige schoonmaak en/of onderhoud.

2 jaar garantie op Velar

Velar Reinigingsmachines bieden tot twee jaar garantie op de meeste modellen. Uitzonderingen zijn slijtdelen, storingen te wijten aan schades, onkundig gebruik en gebrekkige schoonmaak en/of onderhoud.

Voorwaarde voor deze garantie op onze merken is natuurlijk wel dat jouw machine(s) periodiek door ons worden onderhouden. Iedere machine of voertuig heeft immers periodiek technisch onderhoud nodig om goed te kunnen blijven functioneren en om schades en storingen te voorkomen.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.