ALL-IN RENT
Vaste lage tarieven
Full service

Veeg- en schrobmachine all-in rent

Vaste lage tarieven met de beste service

Bij Rentclean Machines begrijpen we dat de behoefte aan efficiënte reinigingsmachines essentieel is voor jouw bedrijf. Maar, dat dit komt met een stevige investering. Daarom bieden wij een leaseoplossing die kosteneffectief is en waarbij je zelf niet hoeft te investeren in een dure nieuwe veegmachine of schrobmachine. Onze leasepakketten zijn ontworpen om je volledig te ontzorgen met vaste lage tarieven én de beste service.

Hoe het werkt? Je sluit een contract af met onze leasemaatschappij voor het financieren van de gekozen machine. De looptijd is vanaf 15 maanden tot maximaal 72 maanden. Hoe langer de duur, des te lager het maandtarief.

Voor het bijbehorende technisch onderhoud kun je eenvoudig bij ons een separaat service contract afsluiten of je kunt het onderhoud op afroep laten plaatsvinden.

LEASE of ALL-IN-RENT?

Als je een contract af wilt sluiten voor een looptijd korter dan 3 jaar, dan is ons eigen ALL-IN RENT concept aan te raden. Met deze looptijden zijn de maandtarieven lager en is daarnaast ook het volledige onderhoud inbegrepen. Je krijgt dan beschikking over een perfect werkende en geschikte veegmachine of schrobmachine uit onze grote verhuurvloot.

Praktische informatie: looptijd

Het afsluiten van een leasecontract voor een schrobmachine of veegmachine kan vanaf 15 maanden tot 72 maanden.

Een leasecontract voor een veegmachine of schrobmachine is altijd ‘off balance’ lease, de machine staat niet bij jou op de balans en de kosten kun je direct aftrekken van de winst.

Lease je reinigingsmachine bij Rentclean Machines

Ons ALL-IN RENT concept is eenvoudig: je betaalt een vast bedrag per maand en krijgt daarvoor permanent een geschikte veegmachine en/of schrobmachine tot je beschikking.

Je wordt volledig ontzorgd en bent verzekerd van een perfect werkende machine, inclusief full service en slijtage. Verandert je situatie? Dan passen wij de veeg- of schrobmachine daarop aan.

Wanneer je kiest voor een lease bij Rentclean Machines, profiteer je van een reeks voordelen. Onze all-in lease omvat:

 • Flexibele looptijden
  Kies een leaseperiode die bij jouw behoeften past, van korte tot lange termijn.
 • Onderhoud en service inbegrepen
  Geen onverwachte kosten. Regelmatig onderhoud en snelle service zijn inbegrepen bij de lease.
 • Geen grote investering vooraf
  Behoud jouw kapitaal door te kiezen voor leasen in plaats van directe aankoop.
 • Vervanging bij defect
  Mocht je machine defect raken, zorgen wij voor een snelle vervanging.

Bekijk hier de verhuur opties.

Veeg- en schrobmachine leasen

Schrobmachine leasen

Onze schrobmachines zijn perfect voor het reinigen van allerlei vloeren, waardoor je ruimtes altijd schoon en uitnodigend zijn. Je hebt bij ons keuze uit twee hoofdtypen schrobmachines: de zit- en loop variant. Beide modellen zijn betrouwbaar en efficiënt, en beschikbaar in diverse merken.

Naast de optie voor een schrobmachine leasen, kun je bij ons ook een schrobmachine huren. Maar net wat beter past in jouw situatie.

Veegmachine leasen

Onze veegmachines zijn krachtig, betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Ze werken op benzine, LPG of handmatig; de keuze is aan jou.

We zijn trots op de verscheidenheid aan sterke merken die we aanbieden. En we zorgen altijd dat we uiteenlopende maten op voorraad hebben die geschikt zijn voor alle toepassingen.

Ook voor veegmachines is er de optie voor veegmachines huren. Bepaal zelf – of in overleg – welke optie het beste past bij jouw schoonmaakuitdaging.

De voordelen van leasen

Leasen bij Rentclean Machines biedt tal van voordelen:

Kostenbesparing
Verminder jouw operationele kosten met onze all-inclusive leasepakketten waarbij je nooit voor onverwachte onderhoudskosten komt te staan. Ook heb je geen investering nodig én profiteer je van gunstige tarieven. De kosten zijn direct aftrekbaar.

Flexibiliteit
Pas het ALL-IN RENT concept van jouw machine aan op basis van je zakelijke behoeften. Optioneel is de rent&buy optie, waarbij je de machine eerst een tijd kunt huren alvorens hem toch zelf aan te schaffen.

Toegang tot de nieuwste technologie
Maak op deze manier kennis met een veeg- of schrobmachine en blijf voorlopen met toegang tot de nieuwste reinigingsmachines.

Deskundige ondersteuning
Ons team staat altijd klaar om je te adviseren en te ondersteunen.

Neem contact met ons op en ontdek de unieke voordelen van schrobmachines en veegmachines leasen bij Rentclean Machines en hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.