Rentclean Machines,
Sterke merken
Voor alle toepassingen!

Timberline

Timberline Floor Scrubbers

Timberline schrobmachines worden net als Tomcat gebouwd door RPS Corporation in de USA. Het doel van het merk Timberline was om een basic en betaalbaar maar toch robuust programma schrobmachines te ontwerpen. Een vereenvoudigde variant van Tomcat maar met dezelfde 3 jaar garantie.

Robuust maar super basic
Timberline schrobmachines blinken uit in hun eenvoud. Werkelijk alle overbodige onderdelen en componenten zijn uit het design weg gelaten zonder de prestatie en duurzaamheid te verminderen. Zo is de electronica super basic en maakt louter gebruik van enkele schakelaars en relays zonder gecompliceerde prints. De eenvoudige constructie zorgt voor betrouwbare en betaalbare schrobmachines met lagere onderhoudskosten.

Ondanks het eenvoudige design is Timberline wel een echt robuust Amerikaans merk. Zo heeft iedere schrobmachine een dragend stalen chassis zodat de kunststof tanks geen belastende functie hebben. Ook heeft iedere Timberline schrobmachine actieve neerwaartse borstel druk waarmee ook zwaarder vervuilde vloeren eenvoudig kunnen worden schoongemaakt.

Zoek je een robuuste, simpele schrobmachine met een industriële prestatie dan is een Timberline een goede keuze.

Timberline schrobmachines

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.