Rentclean Machines,
Sterke merken
Voor alle toepassingen!

Velar

Velar reinigingsmachines

Velar is een merk van Hollandse bodem en biedt een compleet programma veeg(zuig)machines, schrobzuigmachines, eenschijf schrobmachines en stof/waterzuigers. De machines worden geproduceerd in vier fabrieken in Italië.

Velar by Rentclean Machines
Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de markt van veegmachines en schrobmachines en weten precies wat er op de markt te koop is. In de laatste 20 jaar hebben wij diverse merken goed kunnen testen door ze in te zetten in onze verhuur divisie waar ze het zwaar te verduren krijgen. Zodoende kunnen wij perfect beoordelen waar veegmachines en schrobmachines aan moeten voldoen. Omdat wij vinden dat er niet één fabrikant bestaat die met al zijn modellen aan al deze eisen voldoet hebben wij besloten om ons eigen merk op te richten en zeer selectief de modellen te kiezen.

Kernwaarden van Velar
De kernwaarden zijn samen te vatten in enkele woorden: Prestatie, betrouwbaarheid, eenvoud, prijs. Alle Velar machines komen van Italiaanse fabrikanten en voldoen aan de Europese richtlijnen. Iedere Velar veegmachine en schrobmachine heeft een grondige field test ondergaan voordat wij hem het merk Velar hebben meegegeven. Zo belasten wij bijvoorbeeld alle motoren kunstmatig zwaarder dan ze worden belast in de gemiddelde omgeving. Ook kijken wij goed naar de tijd die het in zou nemen om onverhoopte reparaties en regulier onderhoud uit te voeren. Verder kijken wij naar de beschikbaarheid van onderdelen en slijtagedelen en de prijzen hiervan. En niet op de laatste plaats streven wij naar veegmachines en schrobmachines die betaalbaar zijn, uiteindelijk betaalbare kwaliteit dus. Als alle lichten op groen staan dan nemen we het betreffende model op in het Velar assortiment en investeren wij ook in onderdelen, slijtagedelen en technische trainingen voor onze monteurs.

Velar reinigingsmachines zijn enorm breed inzetbaar, van supermarkt tot werkplaats en van productieruimte tot logistiek.

Velar reinigingsmachines

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.