Voordelen ALL-IN RENT concept

De voordelen van het unieke ALL-IN RENT concept

Permanent een perfect werkende veegmachine of schrobmachine

Met het ALL-IN RENT concept van Rentclean Machines heeft u altijd beschikking over een perfect werkende veegmachine of schrobmachine voor het schoon maken en houden van uw vloer. En tegen een VAST all-in bedrag per maand ZONDER verrassingen of bijkomende onverwachte kosten.

Bij het afsluiten van een all-in rent contract voor één of meer geschikte veegmachines of schrobmachine wordt bepaald met welke frequentie onze technische dienst een bezoek brengt om uw machine technisch te onderhouden. Indien nodig wordt deze bezoekfrequentie op een later tijdstip bijgesteld. Daarnaast kunt u op ieder moment bellen voor tussentijds onderhoud of indien er onverhoopt een storing optreedt.

Op deze manier verkeert uw veegmachine of schrobmachine altijd in perfecte conditie en hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het schoonmaken van de vloer.

De voordelen van het ALL-IN RENT concept

 • U hoeft geen investering te doen dus kunt liquide middelen aanwenden voor andere zaken;
 • Zekerheid van één vast bedrag per maand, INCLUSIEF onderhoud, storingen, onderdelen en slijtagedelen. Geen verrassingen achteraf voor onderhoud en slijtage;
 • U boekt de maandelijkse termijnen direct van de winst af, dit zijn kosten;
 • U heeft de betreffende machine niet op uw balans;
 • Volledig ontzorgt, onderhoud wordt automatisch ingepland en indien nodig bijgesteld;
 • Flexibel voor veranderingen, andere machine mogelijk bij uitbreiding of andere wensen/eisen;
 • Inclusief uitgebreide gebruikers training en tussentijdse training bij personeelswisseling.
 • Altijd een perfect werkende machine en schone vloer!

Het is in ons belang dat u tevreden bent en dat de veegmachine of schrobmachine uw vloer goed schoonmaakt. Immers, u belt ons als de machine niet geheel naar wens functioneert en de kosten voor een bezoek of begeleiding zijn ook voor ons. Daarom zullen wij er alles aan doen om uw machine perfect te laten functioneren, en dat voor een vast bedrag per maand.

Voor hoe lang kunt u een ALL-IN RENT contract afsluiten?

Indien u voor korte termijn een veeg- of schrobmachine nodig heeft dan staat onze divisie korte termijn verhuur graag voor u klaar. Wij verhuren al een machine vanaf 1 dag maar maken ook graag een aanbieding voor alles korter dan 1 jaar. Wilt u minimaal 1 jaar of langer een veegmachine of schrobmachine tot uw beschikking hebben dan biedt ons all-in rent concept uitkomst. Met het all-in rent concept verhuren wij veegmachines en schrobmachine vanaf 1 jaar. U kunt ook een meerjarig contract afsluiten tot wel 5 jaar, hoe langer de duur hoe lager het maandbedrag.

Welke machines zijn beschikbaar voor ALL-IN RENT?

Alle veegmachines en schrobmachines uit ons assortiment kunnen via ons all-in rent concept in gebruik worden genomen. Of het nu gaat om een de kleinste schrobmachine voor een lobby, showroom of autogarage of om de grootste veegzuigmachine op accupakket voor een groot magazijn.

Wat vragen wij van u bij all-in rent?

Heeft u een veegmachine of schrobmachine van ons in gebruik middels ons all-in rent concept dan vragen wij slechts enkele aspecten. De machines moeten natuurlijk schoon gehouden worden. In geval van een veegmachine wil dat zeggen het legen van de vuilbak en het schoon schudden van de stoffilters. In geval van een schrobmachine is dat het legen en schoonmaken van de watertanks en het schoonmaken van de zuigrubbers en eventueel het draaien ervan (geen gereedschap nodig). Uiteraard zorgen wij voor een gedegen training en herhalen dit indien nodig.

Wat zijn dan de nadelen?

Uhm, het is een win-win situatie dus wij weten het niet echt. Maar wellicht zijn er een paar argumenten om geen veegmachine of schrobmachine in gebruik te nemen via ons all-in rent concept.

Sommige bedrijven kopen gewoon alles, dat kan uw bedrijfsfilosofie zijn. U wordt inderdaad nooit eigenaar van de machine en er wordt in principe ook geen koopoptie geboden na de looptijd. Het is immers meer een gebruiks abonnement. Wilt u eerst eens een aantal maanden een veegmachine of schrobmachine proberen om daarna te kopen dan maken wij daar natuurlijk wel graag een aanbieding op maat voor. Dit komt wel eens voor en is meestal maximaal 1 jaar.

Indien u zelf de betreffende veegmachine of schrobmachine aankoopt, er netjes mee omgaat en hem technisch afschrijft over een zeer lange tijd dan is ons all-in rent concept waarschijnlijk onderaan de streep duurder.

Wat is niet inbegrepen?

 • Schoonmaakmiddelen voor in uw schrobmachine;
 • Gebruik van vloerpads (borstels wel inbegrepen), dit eventueel in overleg;
 • Storingen te wijten aan molest en verwaarlozing;
 • Schades.

Wilt u nog verder ontzorgen?

Indien u niet zelf wilt schoonmaken of kunt uw mensen niet vrijmaken dan kunt u uw vloer ook nog door ons schoon laten maken. Dit kan éénmalig of periodiek. Rentclean Machines biedt niet voor niets een schone vloer tegen ieder budget!

Wie is Rentclean Machines?

Wij hebben 25 jaar ervaring met veegmachines en schrobmachines, het is onze superspecialisme en passie. Wij zijn importeur van drie merken veegmachines en schrobmachines. De merken Tomcat en Timberline komen uit de VS, deze machines zijn zwaar gebouwd en hebben een zeer lange levensduur. Het merk Velar is door ons samengesteld door de beste modellen uit 4 Italiaanse fabrieken te kiezen. Velar bestaat uit eenvoudige, betrouwbare en gunstig geprijsde vloer reinigingsmachines voor zeer brede inzet. Zo hebben wij voor iedere toepassing de juiste reinigingsmachine tegen de scherpste prijs. Wij werken direct met u als eindgebruiker en hebben een landelijke dekking voor advies/verkoop en service. Ons doel is uw lange termijn tevredenheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Laatste nieuws

Volg ons op social media

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.