Velar, made in Europe

Het merk Velar, made in Europe

Velar, een volledig programma reinigingsmachines

Velar biedt veegmachines, schrobmachines, eenschijfs schrobmachines en stof/waterzuigers. De veegmachines zijn leverbaar vanaf een kleine stoffer en blik tot en met een zeer grote opzit veegzuigmachine. Velar schrobmachines zijn beschikbaar vanaf een loopschrobmachine met een schrobbreedte van 33cm tot een zit schrobmachine met een schrobbreedte van 85cm.

Origin?

Velar is een merk vloerreinigingsmachines van Hollandse bodem. Het merk is een label van Rentclean Reinigingsmachines, Velar by Rentclean Machines.

Hoe is Velar tot stand gekomen?

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de markt van veegmachines en schrobmachines en weten exact wat er op de markt te koop is. In de laatste 20 jaar hebben wij diverse merken goed kunnen testen door ze te verhuren via onze verhuur divisie. Een veegmachine of schrobmachine die wordt ingezet voor korte termijn verhuur krijgt het flink te verduren, ze worden vaak kortstondig en intensief ingezet voor vloerreiniging van zwaarder vervuilde vloeren. Daarnaast zijn de operators vaak minder betrokken en wordt er niet voorzichtig met de machines omgegaan. Ook het vele vervoer van verhuurmachines komt ze niet ten goede. Door deze ervaring hebben wij perfect technisch zicht op waar veegmachines en schrobmachines aan moeten voldoen om zo lang mogelijk mee te kunnen en tegen zo laag mogelijke onderhoudskosten. Omdat wij vinden dat er niet één fabrikant bestaat die met al zijn modellen aan al deze eisen voldoet hebben wij besloten om ons eigen merk op te richten en zeer selectief de modellen te kiezen.

Waar voldoen Velar veegmachines en schrobmachines aan?

De kernwaarden zijn samen te vatten in enkele woorden: Prestatie, betrouwbaarheid, eenvoud, prijs. Alle Velar machines komen van Italiaanse fabrikanten en voldoen aan de Europese richtlijnen. Iedere Velar veegmachine en schrobmachine heeft een grondige field test ondergaan voordat wij hem het merk Velar hebben meegegeven. Daarnaast belasten wij alle motoren kunstmatig zwaarder dan ze worden belast in de gemiddelde omgeving. Ook kijken wij goed naar de tijd die het in zou nemen om onverhoopte reparaties en regulier onderhoud uit te voeren. Verder kijken wij naar de beschikbaarheid van o.a. onderdelen en slijtagedelen en de prijzen hiervan. En niet op de laatste plaats streven wij naar veegmachines en schrobmachines die betaalbaar zijn, uiteindelijk betaalbare kwaliteit dus. Als alle lichten op groen staan dan nemen we het betreffende model op in het Velar assortiment en investeren wij ook in onderdelen, slijtagedelen en technische trainingen voor onze monteurs.

Wie is Rentclean Machines?

Wij hebben 25 jaar ervaring met veegmachines en schrobmachines, het is onze superspecialisme en passie. Wij zijn importeur van drie merken veegmachines en schrobmachines. De merken Tomcat en Timberline komen uit de VS, deze machines zijn zwaar gebouwd en hebben een zeer lange levensduur. Het merk Velar is door ons samengesteld door de beste modellen uit 4 Italiaanse fabrieken te kiezen. Velar bestaat uit eenvoudige, betrouwbare en gunstig geprijsde vloer reinigingsmachines voor zeer brede inzet. Zo hebben wij voor iedere toepassing de juiste reinigingsmachine tegen de scherpste prijs. Wij werken direct met u als eindgebruiker en hebben een landelijke dekking voor advies/verkoop en service. Ons doel is uw lange termijn tevredenheid tegen zo laag mogelijke kosten.

Laatste nieuws

Volg ons op social media

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.