Rentclean Machines,
Service en onderdelen
Alle merken

Preventief onderhoud

Om een goede werking te behouden heeft iedere veegmachine of schrobmachine regelmatig preventief onderhoud nodig. Tijdens het preventief onderhoud wordt de machine gecontroleerd op een aantal vaste punten. Hierbij worden af- en bijstellingen gedaan, worden filters gecontroleerd en schoongemaakt en worden noodzakelijke delen gesmeerd. Indien nodig worden er enkele aandachtspunten met de verantwoordelijke personen besproken en wordt er een advies gegeven over het gebruik. Met preventief onderhoud blijft de machine optimaal presteren en kunnen grotere storingen worden voorkomen.

Preventief onderhoudscontract

Rentclean Machines biedt een preventief onderhoudscontract waarbij jouw veegmachine en/of schrobmachine periodiek preventief wordt onderhouden. Samen met jou bepalen wij de bezoekfrequentie, dit hangt af van jouw situatie, machine en gebruiksuren. Het aantal bezoeken is veelal tussen de 1-4 keer per jaar. Ieder preventief onderhoud heeft een vast laag tarief exclusief onderdelen, in overleg met jou worden eventuele onderdelen vervangen.

Goed uitgeruste werkplaats met eigen monteurs

Wij hebben een goed uitgeruste werkplaats met professioneel gereedschap waarmee wij ieder merk reinigingsmachine kunnen onderhouden. Onze monteurs worden opgeleid door het volgen van fabriekstrainingen. Omdat wij dagelijks met ons transport door Nederland rijden halen wij ook regelmatig machines op voor onderhoud in onze werkplaats. Naast preventief onderhoud biedt dit ook de mogelijkheid om de machines grondig schoon te maken en door te spoelen in onze wasplaats.

Leenmachine nodig?

Soms kan een reparatie langer duren dan verwacht, bijvoorbeeld als er achterstallig onderhoud is of bij vervanging van een accupakket of specifieke onderdelen. Wij hebben de mogelijkheid om gunstig een leenmachine aan te bieden uit onze grote verhuur vloot van veegmachines en schrobmachines, hierdoor kan jij gewoon door met schoonmaken en ontstaat er geen achterstand.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Aanvraag service en onderdelen

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.
Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.