Rentclean Machines
"Een schone vloer
tegen ieder budget!"

Onze kracht is jouw voordeel...

Reinigingsmachines voor alle toepassingen en tegen ieder budget

Rentclean Machines is al meer dan 25 jaar landelijk specialist in veegmachines en schrobmachines voor het schoonmaken van alle soorten vloeren in vele sectoren. Onze vloerreinigingsmachines vinden hun weg in logistiek, productie, bouw, zorg, schoonmaak, sport&leisure, etc.

Door ons unieke concept van verkoop, all-in rent en cleaning kunnen wij tegen ieder budget een schone vloer bieden.

Ons nieuwe bedrijfspand in Nieuwegein is centraal gelegen en energieneutraal. Het beschikt over een showroom, (onderdelen)magazijn en werkplaats met wasplaats. Onze technische (buiten)dienst zorgt dat jouw reinigingsmachine altijd optimaal presteert.

Eigen import met uniek leveringsprogramma

De merken TomCat en Timberline worden gebouwd in de USA. Ze zijn extreem robuust, presteren bovengemiddeld en blinken uit in eenvoud. Daardoor zijn ze inzetbaar in veeleisende toepassingen. Een TomCat of Timberline krijgt zelfs de zwaarst vervuilde vloeren weer brandschoon!

Het merk Velar is een eigen merk van Rentclean Reinigingsmachines en bestaat uit de beste modellen uit vier Italiaanse fabrieken. Met meer dan 25 jaar specialisme en gebruik van veel merken in onze verhuurdivisie kunnen wij perfect beoordelen welke machines wij in ons assortiment op willen nemen. De selectiecriteria zijn prestatie, betrouwbaarheid, service toegankelijkheid, duurzaamheid en prijs.

Huren, leasen, kopen of uitbesteden

Veegmachine en/of schrobmachine kopen? Wij zijn jouw partner. Wij leveren een machine tegen de beste prijs en zorgen voor het periodieke onderhoud.

Zonder investering toch permanent een machine tot je beschikking? Ons ALL-IN RENT concept biedt uitkomt. Voor een vast laag all-in bedrag per maand heb je een machine tot je beschikking. Inclusief onderhoud en slijtage, geen extra kosten, geen extra zorgen.

Eénmalig, incidenteel of periodiek de vloer schoonmaken? Huur dan een veegmachine of schrobmachine. Wij beschikken over een enorme vloot, altijd de juiste machine beschikbaar.

Wil je een schone vloer zonder er tijd aan te besteden? Besteedt de schoonmaak gewoon aan ons uit. Wij hebben al honderdduizenden vierkante meters schoongemaakt, van nieuwbouw oplevering tot parkeergarage.

Onze klanten

Ons team

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.