Schrobmachine kopen

27 resultaten

Ben je op zoek naar een betrouwbare en efficiënte schrobmachine? Bij Rentclean hebben we precies wat je nodig hebt. Of je nu een schrobmachine voor een klein kantoor of voor een groot magazijn nodig hebt, wij hebben de perfecte oplossing voor jou. Direct een schrobmachine kopen? Bekijk alle modellen hierboven.

De soorten schrobmachines van Rentclean

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten schrobmachines, ieder met hun eigen voordelen en toepassingen. Bij Rentclean bieden we twee hoofdtypen schrobmachines aan:

  1. Schrobmachine loop
  2. Schrobmachine zit

Het verschil tussen deze twee wordt al verklapt door de naam. Een loop schrobmachine gebruik je lopend en een zit schrobmachine bestuur je terwijl je zit.

Onze schrobmachine loop modellen zijn ideaal voor kleinere ruimtes en bieden een uitstekende manoeuvreerbaarheid. Voor grotere oppervlakken zijn onze zit schrobmachines de ideale keuze, met hun hoge capaciteit en snelheid. Ook kun je bij Rentclean een kleine schrobmachine kopen.

Schrobmachine kopen van verschillende merken

We zijn trots op de verscheidenheid aan sterke merken die we aanbieden. Of je nu op zoek bent naar de robuuste en betrouwbare machines van Tomcat, de innovatieve en efficiënte oplossingen van Timberline, of de veelzijdige en krachtige apparaten van Velar (ons eigen merk), bij Rentclean vind je het allemaal.

Je zit dus niet gebonden aan een schrobmachine van één merk, maar kunt precies ontdekken welke voordelen van welk merk passen bij jouw behoeften. Onze experts helpen je hier graag bij.

Professionele schrobmachine kopen voor een groot vloer oppervlak

Heb je een groot vloeroppervlak dat je moet schoonmaken? Onze schrobmachines voor de vloer zijn precies wat je nodig hebt. Een vloer schrobmachine is namelijk ontworpen om grote oppervlakken snel en efficiënt te reinigen, waardoor jij tijd en moeite bespaart.

De juiste schrobmachine voor jouw toepassing

Het kiezen van de beste schrobmachine voor jouw specifieke behoeften kan een uitdaging zijn. Maar maak je geen zorgen. Ons team van experts staan klaar om jou te helpen. We begeleiden je bij het kiezen van de juiste machine die past bij jouw behoeften en budget. Een schrobmachine kopen hoeft op deze manier niet moeilijk te zijn.

Hoe kies ik de juiste schrobmachine?

Je zoektocht naar de beste schrobmachine alvast beginnen? Denk dan na over de volgende zaken:

  • Welke soort vloer moet schoongemaakt worden? Een tegelvloer vraagt om een andere aanpak dan een vloer van beton. Zorg dat je weet wat de ideale reinigingsmethode van jouw vloer is.
  • Bepaal de grootte van het oppervlak dat gereinigd moet worden en hoeveel tijd het reinigen in beslag mag nemen. Want hoe groter het oppervlak, hoe groter de benodigde capaciteit van de schrobmachine.
  • Hoe zit het met de toegankelijkheid van de ruimtes? Is het oppervlak bijvoorbeeld groot, maar de doorgang naar de ruimte klein? Dan past de schrobmachine misschien niet door de deuropening. Of zijn er vloeren die gereinigd moeten worden naast de begane grond? Dan moet de schrobmachine wel in de lift passen.
  • Is er voldoende stroomvoorziening of is deze beperkt? Oftewel: kies ik een model met een snoer of een kleine machine op accu?

Het zijn allemaal kwesties waar je rekening mee moet houden bij de aanschaf van een schrobmachine. Liever professioneel advies? Neem contact op met onze experts.

Schrobmachine kopen bij Rentclean

Door ons brede assortiment kun je bij ons altijd terecht voor het kopen van een schrobmachine. Wat je budget ook is, waarvoor je de machine ook nodig hebt, wat voor type vloer je ook hebt, wij kunnen leveren wat jij nodig hebt. Vaak morgen nog!

Bij Rentclean bieden we niet alleen een breed scala aan hoogwaardige schrobmachines, we bieden ook een uitstekende service, snelle levering en concurrerende prijzen. Die service ontvang je één tot twee keer per jaar. Zo blijft jouw schrobmachine in goede staat en gaat hij langer mee.

Dus waar wacht je nog op? Koop vandaag nog jouw gloednieuwe schrobmachine bij Rentclean! Liever huren? Bekijk dan onze pagina ‘Schrobmachine huren‘ voor meer informatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.