Schrobmachines loop

18 resultaten

Loop schrobmachines

Deze soort schrobmachines worden vooral gebruikt om kleine tot middelgrote oppervlakken te reinigen. Het grote voordeel van een loop schrobmachine, ten opzichte van een zit schrobmachine, is de manouvreerbaarheid in kleine ruimtes en moeilijk bereikbare plekken.

Wat is een loop schrobmachine?

Het is een machine die wordt gebruikt voor het nat reinigen en droogzuigen van vloeren, in ruimtes voor logistiek, productie, retail, zorg of een openbaar gebouw.

Een schrobmachine heeft roterende borstels, een schoonwatertank en een vuilwatertank. De borstels schrobben de vloer met behulp van water met reinigingsmiddel uit de schoonwatertank, het vuile water wordt door de schrobmachine van de vloer gezogen en opgenomen in de vuilwatertank. Deze kan eenvoudig worden geleegd. De meeste schrobmachines zijn aangedreven op een accupakket, maar er zijn ook modellen op 230V beschikbaar.

Voordelen van een handmatige schrobmachine

  1. Efficiëntie: ze kunnen grote oppervlakken snel reinigen.
  2. Grondige reiniging: de roterende borstels en het zuigsysteem zorgen voor een diepere reiniging dan handmatig reinigen met de mop of dweil.
  3. Ergonomie: ten opzichte van handmatig schoonmaken verminderen ze de fysieke belasting voor schoonmaakpersoneel.
  4. Veiligheid: Een grondig schoongemaakte vloer draagt bij aan een schone en veilige werkomgeving. Daarnaast wordt de vloer goed droog gezogen, waardoor de kans op uitglijden verminderd.

Ons loop schrobmachines assortiment

Bij Rentclean Machines hebben we het grootste assortiment loop schrobmachines. Dat betekent dat er voor iedere toepassing een juiste machine te vinden is – en dat tegen de scherpste prijzen.

Wij importeren direct uit de USA en Italië, waardoor we die scherpe prijs kunnen garanderen. Tussen onze circa 15 modellen loop schrobmachines zit er gegarandeerd een die de vloer in jouw situatie snel en grondig schoonmaakt.

Zo heeft een schrobmachine voor een supermarkt of bouwmarkt andere eigenschappen dan een schrobmachine die wordt ingezet in een werkplaats of magazijn. Ook de soort vloer is bepalend voor de keuze van de juiste machine.

Advies nodig over welke het beste is voor jouw ruimte? Onze experts helpen je graag.

Loop schrobmachine kopen, huren of leasen?

Het is mogelijk om een schrobmachine te huren, leasen of te kopen. Naar welke optie je ook op zoek bent, wij bieden je enkel de beste schrobmachines aan en helpen je graag met je zoektocht naar de machine die het beste bij jouw situatie past.

Naast schrobmachines hebben we ook een groot assortiment veegmachines. Onze specialisten helpen graag met de keuze voor de juiste machine neem contact met ons op voor persoonlijk advies.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.