Schrobmachines zit

7 resultaten

Zit schrobmachine huren, kopen of leasen

Met een goede zit schrobmachine zijn de vloeren van een winkelcentrum, magazijn of productieruimte in een mum van tijd schoon. Een schrobmachine is de ideale keuze voor het effectief reinigen van grote oppervlaktes. Bekijk alle schrobmachines met zitplaats modellen van Rentclean Machines hieronder. Doe een korte vergelijking en vraag ons om jou verder te adviseren over de beste voor jouw situatie. Bij Rentclean kun je een zit schrobmachine huren, kopen of leasen.

Wat is een zit schrobmachine precies?

Een zit schrobmachine is een type voerreinigingsmachine die speciaal is ontworpen voor het nat schrobben en droogzuigen van grote oppervlakken. In tegenstelling tot een loop schrobmachine, waarbij de gebruiker achter de machine loopt, heeft een dit model een stoel (zitplaats) waar de gebruiker op zit terwijl hij de machine bedient.

De voordelen van schrobmachines met een zitplaats

  1. Grootte en capaciteit: Ze zijn over het algemeen groter dan loop schrobmachines en hebben een grotere schrobbreedte en grotere watertanks. Dat betekent dat ze grotere oppervlakken kunnen reinigen zonder te hoeven stoppen om water bij te vullen of vuil water te legen.
  2. Efficiëntie: door de grootte an capaciteit kunnen zitschrobmachines snel grote oppervlakken reinigen, waardoor ze ideaal zijn voor commerciële en industriële ruimtes.
  3. Gebruiksgemak: omdat de gebruiker zit tijdens het bedienen, kan hij comfortabeler werken gedurende langere perioden (bijvoorbeeld in grote ruimtes).
  4. Manouvreerbaarheid: ondanks hun grootte, zijn veel zit schrobmachines ontworpen om gemakkelijk te manoeuvreren, zelfs in krappe ruimtes.
  5. Geavanceerde functies: veel van onze schrobmachines met zitplaats zijn uitgerust met geavanceerde functies zoals hoge borsteldruk, eco mode en extern water spraypistool.

Ons zit schrobmachines assortiment

Alle zit schrobmachines zijn leverbaar met een schrobbreedte vanaf 65 cm tot en met een schrobbreedte van 117 cm, werken op een accupakket en hebben, afhankelijk van het model, een werktijd van 2 uur tot wel 6-7 uur op een volle acculading.

Daarnaast zijn bepaalde modellen leverbaar met meerdere borstelsystemen, waardoor we voor iedere situatie de beste oplossing kunnen bieden.

Ook profiteer je van onze standaard service:

  • Persoonlijke levering;
  • Uitgebreide instructie;
  • 2 jaar (gelimiteerde) garantie;
  • 100% tevredenheidsgarantie!

Advies nodig over welke schrobmachine het beste is voor jouw ruimte? Wij helpen je graag met de beste keuze maken.

De juiste schrobmachine met zitplaats op de juiste plek

Zelfs als je wil vegen en schrobben in één arbeidsgang hebben wij een oplossing! Onze modellen met borstel wals systeem vegen namelijk tegelijkertijd ook los vuil op tijdens het schrobben.

Ons doel is de juiste schrobmachine op de juiste plek plaatsen voor langdurig en tevreden gebruik.

Zit schrobmachine huren, kopen of leasen

Door de veelzijdigheid van ons assortiment veegmachines en schrobmachines bieden wij een oplossing voor iedere specifieke toepassing. Of je nu een middelgrote sporthal hebt of een zeer grote logistieke ruimte of magazijn, bij Rentclean Machines bieden we voor iedere situatie de juiste zit schrobmachine aan.

Onze zit schrobmachines kun je kopen, huren en leasen. Naar welke optie je ook op zoek bent, wij bieden je enkel de beste zit schrobmachines aan en helpen je graag met je zoektocht naar de machine die het beste bij jouw situatie past.

Persoonlijk advies nodig voor welke machine jij nodig hebt? Neem contact op met onze specialisten. Liever huren? Bekijk dan onze ‘Schrobmachine huren‘ pagina.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.