Veegmachines loop

5 resultaten

Loop veegmachines

Dankzij hun wendbaarheid zijn loop veegmachines ideaal om kleine oppervlakken stofvrij te vegen. Maar ze zijn er ook met een grotere capaciteit. Die kunnen worden ingezet in grotere ruimtes. Bekijk alle modellen hieronder en kies de veegmachine die het beste bij jouw situatie past of neem contact op voor persoonlijk advies en demonstratie op jouw locatie.

Wat is een loop veegmachine?

Een loop veegmachine, ook wel bekend als een handmatige veegmachine of duwveegmachine, is een type vloerreinigingssysteem dat wordt bediend door een persoon die achter de machine loopt en deze voortduwt. Loop veegmachines zijn leverbaar met en zonder actieve rij aandrijving en handmatig of op accu. Deze machines zijn ontworpen om vuil, stof en ander afval van vloeren te vegen, zowel binnen als buiten.

Over het algemeen zijn handmatige veegmachines minder duur dan zit veegmachines en zijn ze ideaal voor licht tot matig gebruik. Er zijn ook industriële loop veegmachines die ingezet kunnen worden in zwaarder vervuilde situaties, zoals in de staal, beton of houtindustrie.

Voordelen van een loop of duw veegmachine

  1. Handmatige bediening: de gebruiker loopt achter de veegmachine, zodat hij flexibeler kan worden ingezet in compacte ruimtes en goed overzicht geeft.
  2. Compact: loop veegmachines zijn over het algemeen kleiner en lichter dan zit veegmachines. Daardoor zijn ze gemakkelijker te manoeuvreren en is er minder kans op aanrijdingen.
  3. Eenvoudig in gebruik: ze hebben meestal een eenvoudig ontwerp zonder veel complexe functies, waardoor ze erg gebruiksvriendelijk zijn.
  4. Toepassingen: loopveegmachines zijn ideaal voor het reinigen van kleinere oppervlakken zoals magazijnen en productieruimten.
  5. Efficiëntie: hoewel ze misschien niet zo snel zijn als zit veegmachines, kunnen ze nog steeds effectief vuil en stof verzamelen, vooral in kleinere of vollere ruimtes waar grote machines niet praktisch zijn.

Ons loop veegmachines assortiment

We importeren drie merken veegmachines uit de USA en Italië. Twee van die merken bieden loop veegmachines in uiteenlopende maten en voor alle toepassingen.

Velar beschikt over vijf modellen loop veegmachines, waarvan vier modellen tevens een krachtige stofafzuiging hebben. Dat zorgt voor een stofvrije veegwerking. Daarnaast heeft Tomcat een oerdegelijke loop veegmachine die geschikt is voor stofvrij vegen in de meest zware omstandigheden.

Advies nodig over welke het beste is voor jouw ruimte? Wij geven je graag advies.

Loop veegmachine kopen, huren of leasen?

Onze schrobmachines en veegmachines zijn inzetbaar in vrijwel alle branches, zoals de metaalindustrie, houtindustrie, logistiek, productie, en nog veel meer. Zoek je dus een veegmachine voor het stofvrij vegen in de meest uiteenlopende toepassingen, dan heeft Rentclean Machines de juiste machine tegen de scherpste prijs.

Onze veegmachines (loop en zit) kun je kopen, huren en leasen. Naar welke optie je ook op zoek bent, wij bieden je enkel de beste veegmachines aan en helpen je graag met je zoektocht naar de machine die het beste bij jouw situatie past. Bekijk onze ‘Veegmachine huren‘ pagina voor meer informatie over het huren van een veegmachine.

Ons doel is de juiste veegmachine op de juiste plek plaatsen voor langdurig en tevreden gebruik.

Persoonlijk advies nodig voor welke machine jij nodig hebt? Neem contact met ons op. Bekijk ook onze veegmachines met opvangbak voor meer handige veegmachines.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Advies of demonstratie?

Snel een persoonlijke afspraak op locatie.

Terugbelverzoek indienen

Afspraak inplannen of telefonisch advies nodig? Laat je nummer achter en wij nemen dezelfde dag nog contact met jou op!

Jouw gegevens
* Verplichte velden
Lees hier hoe we met jouw privacy omgaan.